OM OSS

Eld & Vin startade våren 2017 med visionen att erbjuda god mat från grillen. Sedan dess har vi utökat menyn som idag utöver våra grillade rätter även består av pizza och sallad. Hösten 2020 renoverade vi hela restaurangen och hittills har vi serverat över 164.000 rätter.  

IN THE KITCHEN

Våra ledord är God mat i en bra atmosfär och detta är något vi på Eld & Vin alltid strävar efter. Ända sen vi startade 2017 har vi försökt att leverera utifrån ledorden oavsett dag och tid.

Hos oss kan du komma in på en dagens lunch under vardagarna eller kanske är det fredagsmiddagen som behöver ordnas? Oavsett så erbjudet vi alltid service i världsklass och ni är varmt välkomna att boka ett bord i vår mysiga och hemtrevliga restaurang.

Under hösten 2020 renoverade vi hela restaurangen. Nu ser vi fram emot att träffa dig för att kunna ge dig en härlig och smaklig kväll.

HCNZ7565.JPG
IMG_2276_edited.jpg

Vilka är vi?

IMG_E4908.JPG

Eld & Vin grundandes 2017 av Suat Yucel och hade då ett mål. Att erbjuda bra mat med möjlighet till trevligt sällskap.

Sen dess har vi vuxit oss större och starkare. Tillsammans med vårt crew kan vi nu erbjuda ännu bättre service och ännu godare mat. Även vårt utbud har förändrats sen starten. Från att ha full fokus på grillen erbjuder vi idag även pizza och burgare. Vi försöker alltid utvecklas för att kunna erbjuda något för alla.

Boka ett bord idag eller kom förbi på en lunch så kan ni lära känna oss och restaurangen bättre.

IMG_2023 - kopia.JPG
IMG_4345.JPG

Engagemang

Eld&Vin är stolta över att få vara en del av Ängelholm. Vi är glada för alla underbara gäster som väljer att besöka oss och beställa hem mat för avhämtning. För oss är det en självklarhet att ge tillbaka till samhället. Därför stödjer vi Giving People för andra året i rad för att hjälpa utstötta familjer och äldre i Ängelholm.

Tackcertifikat.png
 

Nyhetsbrev från Eld & Vin

Håll dig uppdaterad med veckan lunchmatsedel och ta del av unika erbjudanden. Skriv upp dig här för att inte missa något!

Tack för att du prenumererar!